• Vanaf €500 gratis verzenden
  • Verwachte levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis proefstalen
  • De specialist in Klikvloeren!
  • Lorem ipsum

Ondervloeren in jouw woning

26 Oct 2020
door Klikvloer Online

Bij het leggen van een vloer in jouw woning kan er overwogen worden om een ondervloer te leggen. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een ondervloer. Klikvloer Online heeft een divers aanbod ondervloeren die passend zijn voor verschillende situaties en daarnaast brengen deze voordelen met zich mee.

Voordelen van een ondervloer

Een goede ondervloer is dé basis voor elke klikvloer en wordt om verschillende redenen gelegd. Wanneer je nu kiest voor Klik PVC Tegels, Klik PVC Visgraat, Klik PVC Stroken of Laminaat, dan is het aanleggen van een ondervloer een goed idee. Een ondervloer heeft namelijk een isolerende werking, houdt vochtoptrek tegen en zorgt voor geluidsdemping. De geluiddempende werking is bijvoorbeeld ideaal voor in appartementen, waar de geluidsnorm 10dB is. 

Ondervloeren bij Klikvloer Online

Klikvloer Online heeft een divers aanbod ondervloeren, waardoor er altijd een passende ondervloer is voor jouw woning. Alle ondervloeren bij Klikvloer Online hebben een isolerende werking en voldoen minimaal aan de geluidsnorm van 10dB. De Vivafloors Ondervloer is gemakkelijk te leggen zonder het gebruik van tape en is uitermate geschikt voor klikvloeren. De Ondervloer - Silence Rubber is uitermate geschikt voor laminaat dat wordt gelegd op een ondergrond met kleine oneffenheden. Als laatste is de Ondervloer - Red Floor ook uitstekend geschikt voor laminaat in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling systemen.

Bestel eenvoudig jouw ondervloer bij Klikvloer Online

Zoek je naar de beste ondervloer voor in jouw woning, bestel deze dan eenvoudig bij Klikvloer Online! Voer eenvoudig het aantal vierkante meters in en wij berekenen automatisch het aantal benodigde pakketten voor jouw vloer. Heb je vragen over de meest geschikte ondervloer of wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien jou met het beste advies op maat.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter