• Vanaf €500 gratis verzenden
  • Verwachte levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis proefstalen
  • De specialist in Klikvloeren!
  • Lorem ipsum

Pvc klikvloer met visgraatmotief

29 Jun 2020
door Klikvloer Online

Een pvc klikvloer zijn in verschillende structuren en motieven te verkrijgen. Zo kunt u kiezen voor een houtmotief, tegelmotief, steenmotief of het welbekende visgraatmotief. In deze blog lichten wij het visgraatmotief toe. Bent u benieuwd wat een pvc klikvloer met een visgraatmotief kan betekenen voor uw woning? Lees dan snel verder.

Wat is een visgraatmotief?

De naam verklapt het al: een visgraatmotief is een patroon dat sprekend lijkt op een visgraat. Het patroon bestaat uit verticale rijen die aaneengrenzen. De schuine lijnen vormen een V. Een vergelijkbaar motief is de Hongaarse punt. Het visgraatmotief is te plaatsen in verschillende maten en vormen. Met dit motief haalt u een stukje vakmanschap in huis en creëert u een tijdloze en exclusieve uitstraling.

Visgraatmotief look

Pvc klikvloeren met een visgraatmotief zijn erg populair. Met een visgraatmotief geeft u een unieke klassieke uitstraling aan uw woning. Het motief is in elke kamer erg goed te gebruiken en heeft een tijdloos design. Van woonkamer, slaapkamer en kantoor tot badkamer en keuken. Het motief geeft moderne kamers een klassieke uitstraling. Of u nu houdt van een klassiek of modern interieur, een visgraatmotief van pvc is altijd een goede keuze voor uw woning.

Voordelen

De mogelijkheden met een visgraatmotief zijn eindeloos. Bij ons kunt u kiezen tussen vele varianten en kleuren. Hierdoor is er altijd een vloer die past bij uw kamer en interieur. Een voordeel van een pvc klikvloer met een visgraatmotief is dat het veel voordeliger is dan een houten vloer. En dat terwijl het verschil vaak niet goed te zien is tussen een echte houten vloer en een pvc klikvloer. Daarnaast heeft een pvc klikvloer nog vele andere voordelen .

Zo is de vloer slijtvast, onderhoudsvriendelijk, perfect te combineren met vloerverwarming en haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Kortom een perfecte vloer waarmee je het verschil in huis kan maken.

Optisch groter

Een visgraatmotief laat een ruimte langer en breder lijken. Zeker wanneer u kiest voor een fijn patroon met smalle planken. In een kleine ruimte is een visgraatmotief dan ook erg gepast. Een visgraatvloer is te leggen in verschillende lengtes en breedtes. Wanneer uw kamer wat kleiner is kunt u beter kiezen voor een kleiner visgraatpatroon met lange, smalle planken. Wilt u een nieuwe vloer in een grote kamer? Dan is het handig om te kiezen voor een groot visgraatpatroon.

Bekijk de leginstructie video om eenvoudig een visgraatmotief te leggen!

Vragen?

Heeft u nog vragen over de pvc klikvloer met visgraatmotief? Neem contact met ons op via +31 (0) 548 785 664 of [email protected] en wij helpen u graag!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter