• Vanaf €500 gratis verzenden
  • Verwachte levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis proefstalen
  • De specialist in Klikvloeren!
  • Lorem ipsum

Retourneren bij Klikvloeronline.nl

Niet tevreden? Neem contact met ons op!

U heeft de mogelijkheid uw producten binnen een wettelijk bepaalde zichttermijn retour te sturen. Op deze pagina leest u over hoe dit in zijn werk gaat.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Klikvloeronline.nl geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

Uiteraard halen wij de zending voor u retour. De kosten voor het verzorgen van het retour halen van uw huis naar Klikvloeronline.nl zijn voor uw eigen rekening.

Belangrijk is dat hierover per e-mail is gecommuniceerd, zodat de controle van het materiaal en de creditering soepel verloopt. U ontvangt altijd eerst een overzicht van de kosten voor het transport. Wanneer u geleverde artikelen na afloop van de zichttermijn niet aan Klikvloeronline.nl heeft teruggezonden, is de koopovereenkomst definitief. Na de periode van 14 dagen kunt u uw aankoop niet meer zonder reden annuleren.

We doen er natuurlijk alles aan om onze klanten blij te maken maar het kan een keer mis gaan. Wij betreuren het als u niet tevreden bent en doen er alles aan om het zo goed en snel mogelijk op te lossen. Hieronder treft u de informatie om dit aan ons kenbaar te maken.

Klachten:

Als u niet tevreden bent over het product of wanneer u een klacht heeft, vragen wij u ons een e-mail te sturen naar [email protected]. Uw klacht dient binnen 48 uur nadat u uw bestelling heeft ontvangen, volledig en duidelijk omschreven te worden ingediend per e-mail. Foto- en filmmateriaal helpt altijd bij de beoordeling van uw klacht, door onze specialisten.

In deze e-mail dient u te allen tijde uw naam, ordernummer, adres en telefoonnummer te vermelden. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Klikvloeronline.nl binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. U dient Klikvloeronline.nl in ieder geval 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen.

Artikelen kunnen in geen geval terug gestuurd, worden wanneer sprake is van één of meer van de volgende situaties:

– Het artikel is niet meer compleet, reeds gezaagd of verwerkt;
– Het artikel is gebruikt of beschadigd, vanaf het moment dat de levering heeft plaatsgevonden;
– Het artikel bevat niet alle, door de fabrikant bij levering, bijgesloten zaken;
– Het artikel kan door haar aard niet worden teruggezonden.

Retourneren van materiaal is alleen mogelijk als het materiaal aantoonbaar ondeugdelijk door Klikvloeronline.nl is geleverd aan u, de klant. U dient duidelijk en overtuigend aan te kunnen tonen wat de aard van de ondeugdelijkheid is, door middel van beeldmateriaal als foto en/of video. Indien er sprake is van een retourbetaling, dan vindt deze altijd plaats via het wettelijke betaalmiddel waarmee de betaling in eerste instantie is betaald en binnen de wettelijke termijn.

[email protected]